Mobilfoto |

NYC

Igår lyfte flyget mot NYC och våra framtida äventyr. Jag reser först och om några dagar kommer Helen och Dixi. Bonuz får vara kvar hemma lite längre innan vi plockar över henne med. Det var så klart med lite pirr man steg in på Köpenhamns flygplats och veta att det var nu det skulle ske. Första anhalten var incheckningen. Den blev ju lite speciellt med tanke på Covid och att jag skulle göra min förstas resa över med USA som kommande hem. Frågan om varför jag inte hade en retur resa kom men det var bara ett kort svar som krävdes: Flyttar till NYC.

Men visst märker man att saker inte är tillbaka till sitt normala än. På flyget satt man ensammen på sin rad om 3 säten. Och när jag tittade mig omkring så såg man att det var så för alla. Dom enda som egentligen hade någon som satt brevid var dom som reste tillsammans. Det är nog första och enda gången jag för uppleva det på en så pass lång resan.

Men nu har vi ett temporärboende mitt på Manhattan i väntan på att vi hittar vårt egna boende. Eventuellt så ska vi på visningar redan på Fredag för att se vad vi kan hitta.
Och sömnen blev ju som den blev. Vid 8 på kvällen så vart jag så himla trött efter att ha rest och varit superhungrig och sedan ätit mat, ja då blir det som att någon kommer med stora släggan. Så jag somnade nog vid 9, vaknade 2 och höll inte på att kunna somna om. Men efter att ha legat vaken några timmar så kom John Blund och hälsade på.

Dagen har annars mest spendaras till att få ett bättre hum om omgivningen där vi bor och se till att vi har dom nödvändigheter som vi behöver för att bo i vår Studio som vi har. Fullt möblerad redan så det är bara mat som vi behöver ordna själv.

Var även förbi Bryant Park idag som ligger väldigt nära hotellet, som förövrigt syns på bilden i mitten utav bilden. Där har man spolat upp en is och folk åker skridskor. Man kanske skulle ta och skaffa sig ett par skridskor? Var även till Target för att handla lite småsaker som bröd, smör osv. Tyckte inte jag handlade speciellt mycket, men 170 SEK gick det ändå på. Nu kan man såklart inte jämnföra priserna så där rakt av, men ändå.

Får se vad kvällen har att ge, men blir nog att man går ut och ser sig omkring igen och försöker skaffa sig en uppfattning om vart man har olika butiker osv. Och förhoppningsvis håller man sig vaken lite bättre än igår och får dygnet sakta med säkert att hamna i fas här borta.