Drottningholm med cykel och kamera

Publicerat av Tomas den

Jag har varit cykellös i säkert 15 år. I lördags gjorde jag slag i saken och införskaffade mig en helt ok hybrid hoj. Det fina med att jag nu har en cykel är ju även att jag lättare kommer iväg för att fota utan att det ska blir ett stort projekt utav allting. Sagt och gjort, jag satte mig på cykeln och cyklade ut till Drottningholm med kameran. Då det är ett väldigt öppet landskap därute så blev det mest panoraman.

IMG_2963-Edit

IMG_2963

IMG_2934-Edit

IMG_2934

IMG_2956-Edit

IMG_2956

 


1 kommentar

Drottningholm | Photos by Tomas Jonsson · 18 juni, 2015 kl. 20:35

[…] mitt i Drottningsholms park. Bilden över fältet och kyrkan är en favorit i repris kan man säga. 2013 tog jag min cykel och cyklade ut dit och tog en bild ifrån samma ställe, men gjorde ett panorama då som senare […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *